• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ikke optimalt: El Clásico kan blive spillet klokken 13 på en onsdag

Foto: Getty Images

Der er mange europæiske tv-seere, der risikerer at gå glip af næste måneds El Clásico. Således forlyder det nu, at kampen muligvis skal spilles klokken 13 på en onsdag.

Af gram

Efter et stort postyr blev ligakampen mellem Barcelona og Real Madrid flyttet fra lørdag den 26. oktober til onsdag den 18. december. Årsagen til flytningen var, at der for et par uger siden var politiske protester i Katalonien, da flere katalanske politikere var blevet idømt lange fængselsstraffe.

La Liga var dog ikke glad for det spanske fodboldforbunds beslutning om at lade kampen blive spillet den 18. december. Både fordi en hverdagskamp ikke er optimalt for tv-seerne, og fordi der samme aften skal spilles Copa del Rey-kampe. 

Læs også: Thierry Henry sætter sit drømmehold: Dropper Messi til fordel for dansker

En fast tradition
Der er mange tv-penge at hente på det asiatiske marked, og derfor forlyder det nu ifølge det spanske medie El Partidazo de Cope, at El Clásico-opgøret den 18. december kan ende med at blive spillet klokken 13, selvom der altså er tale om en hverdag. Ifølge mediet er der stor sandsynlighed for, at kampen sparkes i gang mellem klokken 13 og 17.

Hvis dette kickoff-tidspunkt ender med at blive vedtaget, så vil det dog næppe medføre klapsalver fra de europæiske fans og de lokale Barcelona-fans, der misser kampen, fordi de er på arbejde.

Kampen var oprindeligt programsat til at blive spillet klokken 13 lørdag den 26. oktober. Ifølge La Ligas præsident Javier Tebas skal sæsonens første El Clásico-opgør altid spilles tidligt på dagen, så man kan sikrer flest muligt asiatiske seere. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...