• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ikke overraskende: Zlatan opfører kæmpe statue af sig selv

Zlatan Ibrahimovic jubler over, at en 2,7 meter høj statue af ham bliver opført i Malmø.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic har altid været kendt som typen, der sætter sit lys under en skæppe, og derfor er det heller ikke videre overraskende, at svenskerens næste plan er at opføre en kæmpe statue af sig selv.

Den svenske avis The Local kan således berette, at den svenske stjerne er ved at opføre sig en 2,7 meter høj statue af sig selv i Malmø. Statuen vejer et halvt ton, og præsenteres offentligt den 8. oktober.

Statuen bliver placeret på en plads mellem byens gamle og nye stadion. Zlatan Ibrahimovic startede som bekendt sin legendariske karriere i Malmö FF.

LA Galaxy-angriberen erkender, at han er meget tilfreds med placeringen.

- Det var mit ønske fra begyndelsen af. Det var her, at alt startede, og det er her, mit hjerte hører til, lyder det fra Ibrahimovic.

Sveriges største spiller
Det svenske fodboldforbund igangsatte projektet i 2015, og gav skulptøren Peter Linde opgaven.

- Statuen vil for evigt være en manifestation af Sveriges største og en af verdens største spillere nogensinde, lyder det fra Håkan Sjöstrand, generalsekretær i fodboldforbundet.

Zlatan Ibrahimovic har indstillet sin landsholdskarriere, men nåede at score 62 mål for det svenske landshold.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...