• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Inden Anfield-brag: City frygter gentagelse af bus-angreb

Foto: Getty Images

Manchester City skal søndag en tur til Anfield, og Guardiolas tropper frygter angiveligt, at ankomsten igen bliver kaotisk.

Af gram

Manchester City-truppen kom i problemer sidste år, da Pep Guardiolas tropper var på vej til Anfield for at møde Liverpool i Champions League.

Her valgte Liverpool-fansene således at smadre gæsternes spillerbus, mens City-spillerne sad stadig i den. Tilhængerne valgte således at kaste glasflasker og fyrværkeri på bussen, som derfor ikke kunne køre videre. Ingen kom dog til skade.

Læs også: Klopp i chok over svinsk Guardiola-udtalelse: Kunne ikke tro mine egne ører

Lagt op til varm velkomst
På søndag skal Manchester City igen besøge Anfield, og et opslag på Twitter har nu skabt bekymring i Manchester City. I opslaget bliver Liverpools fans således opfordret til at medbringe fyrværkeri, flasker, flag og bannere, således at man kan give Guardiolas tropper en varm velkomst. 

Og ifølge den engelske avis The Guardian har det altså fået Manchester City til at bede Liverpool om at garantere, at Manchester Citys spillerbus kan ankomme til Anfield uden at blive smadret. Det forlyder derudover, at mestrene har tænkt sig at tage sine egne forholdsregler. Klubben vil således ikke melde ud, hvilken rute man vil tage for at ankomme til Anfield.

Manchester City har ikke vundet på Anfield siden 2003.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...