• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Inden søndagens comeback: Spurs-stab er blevet 'blæst bagover' af Bale

Foto: Getty Images

Gareth Bale står søndag til at spille sin første kamp for Tottenham i mere end syv år, og waliseren har angiveligt imponeret stort til træning.

Af gram

Det er snart en måned siden, at Tottenham hentede Gareth Bale på en lejeaftale i Real Madrid, men den 31-årige waliser har stadig ikke været i aktion for London-klubben. 

Alt tyder dog på, at Tottenham-fansene ikke skal vente meget længere. Før landskampspausen udtalte José Mourinho således, at han forventede at have Gareth Bale klar til hjemmekampen mod West Ham, som spilles på søndag. 

Læs også: Bale er tilbage på træningsbanen: Har udset sig dato for Spurs-comeback

Og det lyder til, at Tottenham-fansene godt kan glæde sig til at se Gareth Bale i aktion igen.

Har imponeret stort til træning
Gareth Bales karriere gik i stå i Real Madrid, men waliserens motivation er angiveligt nu en helt anden, efter returen til Tottenham. Således skriver Football London, at 'Tottenhams stab og spillertrup er blevet blæst bagover af Bales kvalitet og engagement til træning'. 

Gareth Bales seneste kamp for Tottenham var mod Sunderland den 19. maj 2013, hvor waliseren i overtiden scorede kampens eneste mål på et suverænt langskud. 

Og den tidligere Real Madrid-stjerne kan glæde sig over, at han er vendt tilbage til et formstærkt Tottenham-mandskab. José Mourinhos mandskab bankede i sidste weekend således Manchester United med hele 6-1.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...