• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Inter-legende kommer med uventet anmodning efter Eriksen-foto

Foto: Getty Images

Inter har delt et billede, hvor Christian Eriksen poserer i Milano-klubbens fjerdetrøje med nummer 19 på ryggen, for at markere klubbens mesterskabstriumf i denne sæson. Og billedet medførte en uventet anmodning fra en klublegende på Instagram.

Af gram

Inter har i denne sæson vundet klubbens første mesterskab siden 2010, og i det overordnede regnskab er der tale om Milano-klubbens 19. italienske mesterskab. 

På Instagram valgte Inter derfor at dele et billede af Christian Eriksen, der poserer i Inters farverige fjerdetrøje. På billedet har Eriksen trøjenummeret 19 på ryggen, for at markere Inters mesterskabstriumf. Eriksen spiller normalt med nummer 24 på ryggen.

Uventet anmodning fra Cambiasso
Og i kommentarfeltet til opslaget er der dukket en besked op fra uventet kant. Inter-legenden Esteban Cambiasso, der selv spillede med nummer 19 for Milano-klubben, har således bedt om at få tilsendt den specielle trøje, hvor der også står 'IM Scudetto' på ryggen.

- Inter, har I min adresse? Jeg vil gerne have den, lød det således fra argentineren, der blandt andet vandt fem Serie A-titler og et Champions League-trofæ med Inter.

Inters noget særprægede fjerdetrøje er designet med henblik på at promovere Milano-klubbens nye logo. Antonio Contes tropper spillede i trøjen i onsdagens 3-1-sejr over Roma. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...