• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Inter-profil: - Det her sagde jeg til Eriksen inden frisparket

Foto: Getty Images

Inter-hollænderen Stefan de Vrij kom med en særlig besked til Christian Eriksen, inden danskeren tirsdag afgjorde Milano-derbyet med et forrygende frispark i tillægstiden.

Af gram

Efter en længerevarende trist periode for Christian Eriksen i Inter endte tirsdagens Milano-derby med at blive den helt store triumf for den danske landsholdsprofil. 

Efter sin indskiftning i det 88. minut sendte Eriksen således et frispark op i krogen i det syvende minut af tillægstiden, hvilket sikrede Inter en 2-1-sejr. Dermed er Antonio Contes tropper klar til semifinalen i Coppa Italia, hvor Juventus formentligt venter.

Læs også: Rasende eks-United-holdkammerat sviner Zlatan: - Fuck dig og din kone

Et meget vigtigt mål
Efter slutfløjtet afslørede Christian Eriksens holdkammerat, den hollandske landsholdsforsvarer Stefan de Vrij, at han havde givet Eriksen en særlig besked, da danskeren stod klar til at sparke. 

- Det var et meget vigtigt mål. Jeg er rigtig glad på hans vegne. Før han sparkede, sagde jeg til ham, at det her var hans øjeblik. Og han greb muligheden. Vi ved alle, hvilken sparketeknik han har. Kampene mod Juventus og Milan var begge meget vigtige kampe, og vi har været meget opsatte. Vi ønsker altid at gøre det godt, og jeg håber, at vi kan fortsætte sådan her, lød det ifølge Rai Sport fra Stefan de Vrij. 

I aften bliver det afgjort, om Inter møder Juventus eller SPAL i semifinalerne af Coppa Italia, som spilles over to kampe i løbet af de næste to uger. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...