• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Inter ude efter nederlag til Barcelona-reserver - Dortmund videre med sejr

Foto: Getty Images

Inter tabte her til aften 2-1 til Barcelona, og er dermed ude af Champions League. I gruppens anden kamp kvalificerede Dortmund sig til ottendedelsfinalerne, med en sejr over Slavia Prag.

Af gram-hanssen

Inter mødte her til aften FC Barcelona i en kamp, som de på forhånd vidste, at de sandsynligvis skulle vinde, hvis de skulle videre til ottendedelsfinalerne i Champions League. Barcelona var allerede sikret førstepladsen i gruppe F, og havde således intet at spille for. 

Dortmund mødte nemlig i puljens anden kamp Slavia Prag, hvor italienerne nok regnede med, at Dortmund ville hente tre point. 

Læs også: Ajax er færdige i Champions League: Valencia og Chelsea går videre

Inter-mandskabet lignede da også et hold, der ønskede at vinde i kampens indledning, hvor især Romelu Lukaku havde flere glimrende muligheder for at sikre Inter føringen.

Desværre for Inter gik det dog galt efter 23 minutter, da Carlos Perez fra tæt hold bankede bolden forbi Handanovic i målet. 

Dermed var det nu noget op at bakke for Inter, men Milano-holdet nåede dog at få udlignet inden pausen, da Lukaku tordnede bolden i kassen uden fra feltet. 

Inter pressede i anden halvleg på for et sejrsmål, men kunne ikke få bolden over mållinjen. I stedet sikrede unge Ansu Fati Barcelona en ubrugelig sejr, da hen efter 84 minutter sendte et fladt skud i det lange hjørne ude fra feltet, og slukkede derved Inters håb om avancement. 

Dortmund sikrede avancement med pligtsejr over Slavia Prag
Dortmund sikrede sig som forventet tre point på hjemmebane over Slavia Prag i gruppens øvrige kamp. 

Tyskerne fik en glimrende start, da Jadon Sancho efter blot 10 minutter bragte hjemmeholdet i front, efter flot Dortmund-opspil. 

Før pausen gik det dog galt for Dortmund, da Thomas Soucek reducerede fra Slavia Prag.

Eftersom Lukaku kort forinden havde udlignet i Barca-kampen, var Dortmund altså på dette tidspunkt ude af turneringen. 

Men efter 61 minutter reddede Julian Brandt så dagen for Dortmund, da han bragede bolden i kassen, efter fint forarbejde af Sancho. 

Julian Weigl fik efter 77 minutter vist det røde kort efter et andet gult kort, men Dormund kørte 2-1-føringen hjem. 

Dermed sikrer Dortmund sig andenpladsen i gruppe F, mens Inter må forberede sig på at skulle spille Europa League til foråret. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...