• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Intern krig i Barça: Koeman er selvdestruktiv

Foto: Getty Images

Ronald Koeman har taget æren for, at Barcelona ser ud til at gå en lysere tid i møde. Men hollænderen bør klappe i og være mere taknemmelig, lyder det nu fra Joan Laportas kampagneleder.

Af gram

Der hersker ikke længere den store tvivl om, at forholdet mellem Ronald Koeman og Barcelona-præsident Joan Laporta er relativt anspændt. 

Hollænderen var tæt på at blive fyret i sommer, men endte med at få en ny chance. I weekenden valgte Koeman dog at lange ud efter Laporta, som ifølge cheftræneren ikke havde båret sig for klogt ad ved flere lejligheder. Koeman valgte samtidig at hylde sig selv.

- Takket være mig har klubben en fremtid, lød det således fra den 58-årige hollænder. 

Ronald Koeman gav i interviewet desuden udtryk for, at ledelsen ikke skal blande sig i trænerens beslutninger. 

Bør være taknemmelig
Ifølge Lluis Carrasco, der var Joan Laportas kampagneleder under forårets valgkamp, leger Ronald Koeman dog med ilden ved at kritisere sin chef. Det skriver Mundo Deportivo

- Koeman er selvdestruktiv. Stik imod al logik har Laporta valgt at beholde ham, og han takker ved at starte ildebrande overalt. Laporta har begået fejl, men han ved, hvor langt han kan nå. Og hvis du tøver, så er du færdig. Se bare med Ilaix, lyder det således fra Carrasco på Twitter. 

Der er tale om en reference til stortalentet Ilaix Moriba, der krævede en højere løn, men endte med at blive solgt til RB Leipzig.

Ikke Koemans fortjeneste
Også Enric Masip, der ligeledes var en del af Laportas kampagne, har valgt at gå i rette med Ronald Koeman. 

- Klubben har en fremtid takket være udskiftningen af bestyrelsen og den nye præsident, der fik rettet op på katastrofen. Det kunne have blevet klubbens endeligt. Det er ikke en kliché, men et faktum, at Barça ikke kunne betale regningerne. Takket være nogle modige mennesker er der rettet op på det nu, lyder det således fra Masip på Twitter. 

Barcelona møder i aften Bayern München i Champions League, hvor catalanerne skal forsøge at revanchere sidste års forsmædelige 8-2-ydmygelse i Lissabon. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.