• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Med Inzaghis ankomst vil Eriksen igen blive en central del af projektet

Foto: Getty Images

Antonio Contes tid i Inter er forbi, og det bliver nu Simone Inzaghi, der skal sætte kursen for Inter. Og ifølge La Gazzetta dello Sport er ansættelsen af den tidligere Lazio-boss en ganske positiv ting for Christian Eriksen.

Af gram

Det bliver Simone Inzaghi, der skal afløse Antonio Conte i Inter, og det er angiveligt godt nyt for Christian Eriksen. 

Således skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport fredag, at den nu tidligere Lazio-boss ser den danske landsholdsstjerne som en vigtig spiller for Inter.

- Der er ingen tvivl om, at Eriksen, med Inzaghis ankomst, igen vil blive en central del af projektet. Han vil få en anden rolle på midtbanen. Mere fri til at skabe ting, og han vil blive sparet en anelse flere defensive pligter (men kun en anelse...). Inzaghi har altid haft en svaghed for atypiske spillere med forrygende teknik og kvalitet, lyder det således fra La Gazzetta dello Sport. 

Avisen peger på Lazio-profilen Luis Alberto som et eksempel på dette. 

Foretrækker 3-5-1-1
Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Lautaro Martinez sandsynligvis være den stjerne, som Simone Inzaghi vil være mest åben for at sælge, idet den tidligere Lazio-boss foretrækker 3-5-1-1-formationen over 3-5-2-formationen. 

- Der er tale om en forskel, der ikke er uvæsentlig. Med tekniske spillere, i modsætning til mere fysiske spillere, pønser den nye Inter-boss på at bruge en anden spillertype ved siden af angriberen (Lukaku, red.). En som De Paul (Udinese-profil, der rygtes til Inter, red.), som på det seneste har ændret stil en smule, men som stadig er en tidligere offensiv midtbanespiller og fløj.

- I det ideelle taktiske system vil der være to spillere - De Paul og Eriksen - som vil kunne skifte position og på den måde forvirre modstanderen. For Inzaghis tilgang er baseret på, at bolden flytter sig meget hurtigt og konstant spilles rundt i trekanter. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Romelu Lukaku den eneste Inter-spiller, som Simone Inzaghi ikke vil acceptere at skulle sige farvel til. Avisen peger på, at Edin Dzeko vil kunne blive hentet ind, hvis Lautaro Martinez siger farvel. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...