• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Italiensk journalist: United-handel med Napoli-midterforsvarer på plads

Foto: Getty Images

Det forlyder nu, at Manchester United har sikret sig Napolis eftertragtede midterforsvarer Kalidou Koulibaly.

Af gram-hanssen

Manchester United har angiveligt sikret sig Napolis bomstærke midterforsvarer, Kalidou Koulibaly, ifølge kilder i Italien. 

Der er tale om den velansete italienske radiovært, Fabian Santini, der melder, at De Røde Djævle har forhandlet en aftale på plads med Napoli for omkring 500 millioner kroner. 

Læs også: United leder efter offensiv midtbanespiller i januar - her er de tre kandidater

- Napoli vil sælge Kalidou Koulibaly til Manchester United for et beløb omkring 70-75 millioner euro. Det virker til at være helt på plads, siger Santini til Il Processo. 

Den traditionsrige engelske klub må dog vente til sommer med at få senegaleseren til klubben. 

- Naturligvis, vil en sådan aftale kun kunne blive lukket i juni og med sikkerhed ikke i januar i vinter-transfervinduet, fortsætter Santini. 

United vil i så fald kunne stille med et overordentligt dyrt midterforsvar i næste sæson, idet klubben hentede Harry Maguire i sommer for ca. 800 millioner kroner. 

Ifølge flere engelske medier, regner United med at bringe en kreativ midtbanespiller ind i løbet af indeværende transfervindue. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...