• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Jagter Suarez-afløser: Barça har kig på giftig nigerianer

Foto: Getty Images

Luis Suárez bliver 33 år til januar, og i Barcelona har man for længst indledt jagten på en afløser for uruguayaneren.

Af gram

Luis Suárez har i årevis braget mål i netmaskerne for Barcelona, men uruguayaneren runder snart de 33 år, og det er således ingen hemmelighed, at katalanerne er på udkig efter en afløser.

Suárez har kontraktudløb om halvandet år, og ifølge Mundo Depotivo er Inter-stjernen Lautaro Martinez stadig det bedste bud på en Suárez-afløser, som tingene ser ud nu.

Læs også: Efter Messi-triumf: Liverpool-profil håner Barça med komisk tweet

Har kig på Lille-profil
Det forlyder dog, at Barcelona holder mulighederne åbne, og at den spanske klub således holder bredt øje med en række målfarlige angribere. 

Og en af de frontløbere, som i øjeblikket er på blokken i Barcelona, er den 20-årige Lille-angriber Victor Osimhen, der i denne sæson har nettet otte gange i den franske liga og to gange i Champions League.

I Barcelona er vurderingen dog indtil videre, at den nigerianske angriber fortsat ikke helt har niveauet til at trække i Barcelona-trøjen. Katalanerne vil dog følge Lille-profilens udvikling tæt, forlyder det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...