• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Januar-transfer: PL-rival forbereder bud på Eriksen

Foto: Getty Images

Manchester United lurer angiveligt på hente Eriksen til klubben i januar-transfervinduet.

Af gram-hanssen

Det er ikke gået fremragende hidtil i sæsonen for hverken Tottenham eller Manchester United, der ligger henholdsvis nummer 10 og 11 i Premier League. 

Alligevel håber United ifølge det spanske medie El Desmarque, at kunne sikre Christian Eriksens underskrift om et par måneder. Ifølge avisen er Tottenham-ledelsen ikke nødvendigvis afvisende, overfor et salg af den danske playmaker, der ikke har imponeret dem i år. 

Læs også: Tottenham-keeper er blevet opereret i albuen

Eriksens kontrakt udløber som bekendt i sommeren 2020, hvorfor Tottenham langt fra kan forvente de helt store summer for danskeren. United skulle eftersigende have prissat Eriksens værdi til omkring 360 millioner kroner. 

Tottenham vil samtidig gerne sælge Eriksen til januar, da de ikke ønsker at miste ham på en fri transfer til næste sommer. Mauricio Pochettino er imidlertid ikke utilfreds med Eriksens præstationer for tiden. 

- Jeg synes ikke, at Christians præstationer er anderledes på nogen måde, end da vi hentede ham for fem et halvt år siden. Hans dedikation er den samme, nogle gange kigger vi måske på for meget på, hvorvidt en spiller har en et-årig kontrakt eller en fire-årig kontrakt, lyder det fra Pochettino ifølge Express. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...