• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Jeg har tænkt på Eriksen i så lang tid

Foto: Getty Images

Der hænger i øjeblikket et stort spørgsmålstegn over Christian Eriksens karriere, og Inter-holdkammeraten Stefan de Vrij vil da heller ikke lægge skjul på, at han henover sommeren har tænkt meget på sin danske holdkammerat.

Af gram

Stefan de Vrij og Christian Eriksen har været holdkammerater i Inter i det seneste halvandet års tid, men det store spørgsmål er nu selvfølgelig, om Christian Eriksen kommer til at spille fodbold igen. 

Den danske landsholdsstjerne blev således ramt at et hjertestop under EM-kampen mod Finland, og i et interview med DAZN vil Stefan de Vrij ikke lægge skjul på, at holdkammeratens hjertestop har berørt ham betragteligt.

- Jeg talte med Eriksen, da det skete, og jeg har tænkt på ham i så lang tid. Efter det forstyrrede jeg ham ikke yderligere, for han må modtage mange beskeder. Han har brug for tid til at blive rask igen, lyder det således fra Stefan de Vrij.

Takkede Conte
I interviewet kommenterede Stefan de Vrij også sommerens trænerskifte i Inter, hvor Antonio Conte er blevet afløst af Simone Inzaghi.

- Jeg er ked af, at Conte sagde farvel, for vi arbejdede godt sammen. Jeg takkede ham, fordi han havde hjulpet mig med at vokse og blive bedre. Men jeg er glad for, at Simone Inzaghi er kommet til. Han kan skabe en rigtig god atmosfære i omklædningsrummet, og vi kommer alle til at stå sammen, lyder det således fra Stefan de Vrij.

Stefan de Vrij har tidligere spillet under Simone Inzaghi i Lazio. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...