• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Jeg tror ikke, at fansene kan tilgive Griezmann

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann rygtes i disse dage tilbage til Atlético Madrid, men madrilenernes præsident tvivler stærkt på, at klubbens tilhængere kan tilgive franskmanden skiftet til Barcelona i 2019.

Af gram

Antoine Griezmann har i de seneste uger været rygtet kraftigt til Atlético Madrid, efter at franskmanden for to år siden forlod hovedstadsholdet til fordel for Barcelona. 

Men ifølge Atlético Madrids præsident, Enrique Cerezo, vil franskmanden dog næppe får verdens varmeste velkomst, hvis han vender snuden tilbage mod Wanda Metropolitano. I et interview, hvor Cerezo blev spurgt om muligheden for en Griezmann-retur, indikerede klubpræsidenten således, at den franske landsholdsstjerne brændte en del broer med sit Barcelona-skifte i 2019.

- Jeg ved det ikke (om Griezmann kommer tilbage, red.). Jeg tror, at du spørger den forkerte person. Jeg tror ikke, at Atlético-fansene kan tilgive Griezmann, hvis han vender tilbage i den røde og hvide trøje, lød svaret således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Enrique Cerezo. 

Døren er ikke helt lukket
Cerezo er dog samtidig citeret for at have sagt, at 'alt er muligt i fodboldens verden', da han blev bedt om at vurdere muligheden for en Griezmann-retur. I første omgang ser forhandlingerne mellem Barcelona og Atlético Madrid dog ud til at være blevet sat på pause, da klubberne ikke kunne blive enige om betingelserne. 

Atlético Madrid-cheftræner Diego Simeone har også gjort det klart, at en Griezmann-retur er en mulighed, omend argentineren ikke ved, hvorvidt det kommer til at ske eller ej. I et interview med Marca har argentineren dog slået fast, at de spanske mestre 'har brug for en angriber'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...