• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

José Mourinho bliver kommentator

Sky Sports har gjort sig noget af et scoop til denne sæson i Premier League. Her har man nemlig hentet selveste José Mourinho ind som ekspert.

Af tipsbladet.dk

For godt ni måneder siden sagde Manchester United farvel til José Mourinho som manager. Siden har The Special One haft flere tilbud på hånden, men hver gang har portugiseren valgt at takke nej.

Nu har han dog givet et ja, men det er ikke til en rolle på trænerbænken. 

Det er nemlig Sky Sports, der er lykkedes med at hente Mourinho ind som ekspert til denne sæson. Han får debut allerede søndag mellem Manchester United og Chelsea.

- Premier League er noget helt specielt for mig. Det kræver så hårdt arbejde at vinde den, og man kan bare ikke tage øjnene fra kampene uge efter uge, siger José Mourinho og fortsætter:

- Sky Sports er Premier Leagues hjemmebane, og det er en fornøjelse for mig at slutte mig til holdet. Jeg vil hjælpe med at forklare og skabe forståelse for, hvad der sker i de enkelte kampe. Fodbold er en passion, som betyder så meget for fansene, og jeg glæder mig til at være del af det hele, indtil jeg en dag vender tilbage til sidelinjen, udtaler Mourinho.

José Mourinho vil uge efter uge være at finde i Sky Sport-studiet. Her slutter han sig til navne som Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness og Jamie Redknapp.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...