• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Juventus-stjerne raser: Der bliver fusket med Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Luka Modric vandt sidste år Ballon d'Or, men ifølge Juventus-stjernen Giorgio Chiellini hang det sammen med, at Real Madrid havde trukket i nogle tråde bag kulisserne.

Af gram

Luka Modric vandt sidste år Ballon d'Or foran Cristiano Ronaldo, og det var en helt igennem vanvittig beslutning.

Sådan lyder det nu fra Juventus-stjernen Giorgio Chiellini, efter at Lionel Messi mandag aften modtog hæderen for sjette gang i karrieren. Argentineren har dermed distanceret sin evige rival, Cristiano Ronaldo, der indtil videre stadig må nøjes med fem. 

Læs også: Blev siddende i sin bil under galla-show: Ronaldo-opførsel vækker forargelse

- Ronaldo blev i den grad snydt for sin Ballon d'Or i sidste sæson, hvor Real Madrid besluttede sig for at sikre, at han ikke skulle vinde. Det var virkeligt mærkeligt, lyder det ifølge Sky Sport Italia fra Chiellini.

Modric fortjente det ikke
Luka Modric vandt Champions League med Real Madrid, og førte efterfølgende Kroatien til VM-finalen. Midtbanespilleren fortjente dog alligevel ikke trofæet, lyder det fra Chiellini.

- I denne sæson var det mere balanceret. Men med al respekt, så burde Modric i sin bedste sæson stadig ikke have vundet. Det var et signal fra Real Madrid, som ønskede at forhindre Ronaldo i at vinde. Han (Modric, red.) vandt Champions League, men ud fra den logik burde Van Dijk have vundet i år, ligesom Griezmann, Pogba eller Mbappé skulle have vundet sidste år, på grund af de ekstraordinære ting, de leverede ved VM. Det gav ingen mening at vælge Modric.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...