• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Juventus-stopper beundrer topangriber trods bide-episode

Foto: Getty Images

Et bid i skulderen er ikke nok til at gøre Giorgio Chiellini sur. Juventus-forsvarsspilleren sætter ord på sit forhold til Luis Suarez.

Af hoej

Der er ingen kold luft mellem Giorgio Chiellini og Luis Suarez, efter sidstnævnte bed Chiellini i skulderen under en kamp mellem Italien og Uruguay ved VM i 2014.

Det fortæller Chiellini i sin biografi "The Defender".

- Sandheden er, at jeg beundrer hans (Suarez, red.) dårlige opførsel. Hvis ikke Suarez havde dette i sig, så ville han kun være en middelmådig spiller, siger den italienske forsvarsspiller i bogen.

- Jeg er selv et røvhul på banen, og jeg er stolt af det. Dårlig opførsel og en lille smule ondskab er en del af spillet. Jeg vil ikke kalde det at snyde.

Juventus-spilleren ser faktisk lighedstræk fra Suarez' opførsel på banen og til sin egen opførsel.

- Det skete, og mere er der ikke til dén historie. Det er hans strategi i nærkampene, og hvis jeg må sige noget, så er det også min strategi.

Bide-episoden blev ikke opfanget af kampens dommere, men FIFA valgte efterfølgende at suspendere Suaraz fra alt fodbold i fire måneder.

Kampen mellem Uruguay og Italien endte 1-0 på et mål af Diego Godín.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...