• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Kæmpe skandale: Rooneys kone afslører Jamie Vardys kone som stikker

Foto: Getty Images

Wayne Rooneys hustru var i årevis forvirret over, hvem der lækkede oplysninger om hendes privatliv til den engelske avis The Sun. Nu har hun endelig afsløret stikkeren.

Af gram

Livet som rig og berømt har selvfølgelig sine åbenlyse fordele, men bagsiden af medaljen er selvsagt, at ens privatliv ofte bliver blæst ud i medierne.

Tips og insider-oplysninger om kendissernes privatliv er således en del penge værd, fordi tabloidpressen gerne betaler for saftige oplysninger.

Læs også: Rooney overrasker: Kontroversiel hollænder bedre end Ferguson

For Coleen Rooney, der er hustru til Manchester United-legenden Wayne Rooney, har det i de senere år været lidt af et mysterie, hvordan den engelske avis The Sun gang på gang formåede at skaffe oplysninger om hendes privatliv. 

Snedig taktik
Coleen Rooney valgte derfor en snedig tilgang til at finde ud af, hvem der videregav informationer fra hendes private stories på Instagram. 

På Twitter har Coleen Rooney nu forklaret, hvordan hun endte med at få afsløret stikkeren.

- Efter at jeg igennem længere tid havde prøvet at finde ud af, hvem det af forskellige årsager kunne være, havde jeg en mistanke. For at kunne bevise det, fik jeg en idé. Jeg blokerede alle fra mine Instagram-stories, pånær én person. Mine følgere på min private konto må have undret sig over, hvorfor jeg i lang tid ikke lagde nogen stories op. 

- Igennem fem måneder lagde jeg en række falske stories op, for at se, om de endte i The Sun. Og ved I hvad? Det gjorde de! Historien om kønsvalg i Mexico, historien om at vende tilbage til tv og den seneste historie om min oversvømmede kælder. 

Chokerende afsløring
Coleen Rooney slutter sit opslag med at afsløre navnet på stikkeren. Og det er et overraskende navn.

- Det har været hårdt at holde det for mig selv, og ikke kommentere på det, især da historierne blev lækket. Men jeg er nødt til at gøre det. Nu ved jeg med sikkerhed, hvilken person informationerne er kommet fra. Jeg har gemt og screenshottet alle de originale historier, og det viser tydeligt, at kun én person har set dem. Det er... Rebekah Vardy.

Rebekah Vardy er hustru til Leicester-angriberen Jamie Vardy. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...