• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Kane klar til at skride: Her er hans krav for at blive

Foto: Getty Images

Den engelske Tottenham-angriber er ifølge sportsmediet The Athletic træt af ikke at vinde titler, og han overvejer derfor sin fremtid i klubben.

Af mikkelsen

Harry Kane er klar til at "skubbe på for et skifte" væk fra Tottenham til sommer, hvis ikke det lykkedes Mourinho at kvalificere dem til Champions League.

Den engelske landsholdskaptajn er ved at løbe tør for tålmodighed med holdets udvikling og er frustreret over manglen på medaljer.

Hvis Tottenham ikke kvalificere sig til den bedste europæiske turnering næste sæson, så er Kane klar til at fortælle ledelsen i klubben, at han gerne vil videre, og Manchester City eller Manchester United ser ud til at være de mest sandsynlige destinationer.

Det er dog langt fra sikkert, det kommer til at blive lige så nemt som beskrevet, for som The Athletic skriver, så er Harry Kane midtvejs i sin seksårige kontrakt, og Tottenham-formand Daniel Levy har ikke bare sådan tænkt sig at lade sin stjerne gå uden at tage sig godt betalt.

Harry Kane har mulighed for at vinde sit første store trofæ, når Tottenham møder Manchester City i Carabao Cup-finalen 25 april, men det er formentlig ikke nok til at gøre angriberen tilfreds, da han drømmer om at vinde Premier League eller Champions League.

Derfor er han ifølge The Athletic for første gang i sin Tottenham-karriere begynde at overveje sin fremtid i klubben.

Selvom Tottenham er i Carabao Cup-finalen, så har det ikke været deres bedste sæson, selvom de startede godt.

De er lige nu placeret uden for top fire i den hjemlige liga, mens de røg ud af Europa League til Dinamo Zagreb, efter ellers at have vundet 2-0 hjemme i London. Heller ikke Everton kunne de overkomme i FA Cuppen.

Der er dog stadig kun tre point op til West Ham på fjerdepladsen i Premier League, som de skal forsøge at hente søndag eftermiddag hjemme mod Manchester United.

Harry Kane udtalte sig i sidste måned om rygterne, der sender ham væk, og her var han ikke direkte afvisende. Det kan du læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...