• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Kanté: Hvis jeg var Chelsea-træner, ville jeg hente denne spiller

Foto: Getty Images

Chelsea-stjernen N'Golo Kanté afslører nu, hvem han ville købe, hvis han var Chelsea-cheftræner i stedet for Frank Lampard. Og franskmandens svar afspejler i den grad, at han har en diplomatisk personlighed.

Af gram

N'Golo Kanté har alle dage været en diplomatisk type, og den arbejdsomme franskmand kom da heller ikke med et kontroversielt svar, da han i et interview med Chelseas egen mobil-app The 5th Stand blev spurgt, hvem han ville hente, hvis han var Chelsea-cheftræner i stedet for Frank Lampard.

Kanté kom således i stedet med et svar, der formentligt vil vække glæde hos mange Chelsea-fans.

Læs også: Lampard bekræfter skadesfri Kante: Han er med i truppen og er klar igen

- Jeg ville nok sige John Terry, for da jeg kom til Chelsea, var han den centrale figur i klubben, og han kender betydningen af, at være her. Jeg vidste alt om ham, allerede i en ung alder, og han har hjulpet klubben meget, lød svaret således fra Kanté.

John Terry var i Chelsea i 22 år, men er i dag assistenttræner i Aston Villa.

Var glad for transfer
I interviewet blev Kanté også spurgt om, hvordan det føltes at skifte fra Leicester i 2016, efter at klubben netop havde vundet mesterskabet.

- Jeg var meget glad for at komme til den her klub. Jeg var meget stolt af at blive Chelsea-spiller, og jeg så bare frem til de kommende udfordringer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...