• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Klager over græslængde og indkast: Wenger var irriteret på Stoke

Foto: Getty Images

Den tidligere Stoke-manager, Tony Pulis, løfter sløret for Arsene Wengers frustration over Stokes spillestil.

Af hoej

Arsene Wenger indgav klager til det engelske fodboldforbund om græslængden på Stokes hjemmebane og holdets lange indkast.

Det fortæller den tidligere Stoke-manager, Tony Pulis, til BBCs That Peter Crouch Podcast.

Franskmanden havde i sin tid som manager for Arsenal en dårlig udebanestatistik mod Stoke. Statistikken endte med at lyde på seks nederlag, tre uafgjorte og to sejre, og de dårlige resultater mod The Potters ledte frem til den officielle klage.

- Der var et år, hvor Wenger kritiserede længden på græsset på stadion. Han skrev et brev til det engelske fodboldforbund, og dommere og linjedommere skulle komme for at måle græssets længde, siger Pulis.

- Jeg ved, at han talte om at forbyde lange indkast. Det var rettet imod os.

På daværende tidspunkt havde Rory Delap ansvaret for de lange indkast for Stoke. Den tidligere midtbanespiller og nuværende assistenttræner var et af holdets farlige 'våben' i jagten på at skabe chancer på modstanderens banehalvdel.

Klubbens indkast-strategi fik Wenger til at kalde Stoke et rugby-hold.

- Det var tredje gang, at vi havde slået dem (Arsenal, red.) på vores hjemmebane, da Wenger for første gang kaldte os et rugby-hold.

Tony Pulis var manager for Stoke i omkring ti år. Første gang var i perioden fra 2002 til 2005, inden han fik et job i Plymouth. I 2006 skiftede han tilbage til Stoke, hvor han blandt andet var med til at spille klubben op i Premier League i 2008.

I dag spiller Stoke i Championship, der er den næstbedste række i England.

Pulis står i øjeblikket uden et managerjob, efter sit brud med Middlesbrough i maj sidste år.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...