• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Klopp inden topbrag: Guardiola er verdens bedste manager

Foto: Getty Images

Den tyske manager fedter ikke med superlativerne forud for søndagens vitale opgør.

Af gram-hanssen

Liverpool og Manchester Citys duel over de seneste par år i toppen af Premier League, er blevet betegnet som en venlig rivalisering. I den forgangne uge er dog røget flere spydige kommentarer på tværs af de to lejre, efter Guardiolas kommentarer om Sadio Mané. 

Nu lyder det imidlertid som om tonen er blevet mere forsonende. Liverpool-boss Jürgen Klopp siger, at han ikke tager Guardiolas udtalelser så tungt. 

- Vi bliver konstant spurgt om ting, og vi siger nogle gange ting uden virkelig at tænke på noget andet. Men han forklarede senere situationen, og det har jeg det helt fint med, lyder det fra Klopp til Sky Sports. 

Klopp uddyber, at der bestemt intet ondt blod er mellem de to trænere, og at han beundrer Guardiola for hans evner som manager. 

- Jeg kunne ikke have mere respekt for Pep Guardiola. Han er den bedste træner i verden, og vi har chancen for at vinde mod hans hold. Man kan ikke lade den slags kommentarer gå ubesvaret hen, men det er alt sammen unødvendigt. 

Kampen spilles på søndag klokken 17.30. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...