• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp om kritiseret Salah: I nogle situationer er der et større socialt pres

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp vil ikke kritisere Mohamed Salah for at have deltaget i sin brors bryllup, hvor Liverpool-stjernen blev smittet med coronavirus.

Af gram

Liverpool møder søndag Leicester i Premier League, men Mohamed Salahs deltagelse i den vigtige kamp er stadig meget usikker. 

Liverpool-stjernen er således blevet smittet med coronavirus i Egypten, efter at han for nyligt deltog i sin brors bryllup med mange hundrede deltagere. Salah er fredag fløjet tilbage til England.

Læs også: Raser mod Liverpool-stjerne: Han har sat sine holdkammeraters helbred på spil

Vil ikke kritisere Salah
Episoden har bragt Mohamed Salah i modvind, men egypteren slipper for verbale tæsk fra sin chef i Liverpool. Ifølge Jürgen Klopp kan man således dårligt bebrejde Salah, at egypteren ønskede at deltage i sin brors bryllup.

- Det, jeg kan sige, er at jeg i sommer var i Tyskland, hvor en af mine venner flyttede sin fødselsdag kun for min skyld. 50 personer deltog, og i sidste øjeblik besluttede jeg ikke at deltage alligevel. Og i det tilfælde var der kun tale om en fødselsdag, hvilket var tilladt i Tyskland. Den blev holdt udenfor, men jeg tog ikke afsted. Det er bare en enkelt situation, lyder det ifølge The Telegraph fra Klopp. 

- I andre situationer er der et større socialt pres, og en brors bryllup er et meget specielt øjeblik. Det, jeg kan sige om mine spillere, er at de er utroligt disciplinerede. Alle spillerne er meget disciplinerede. Der var selvfølgelig enkelte tilfælde, men de er meget bevidste om situationen. Nogle gange går det sådan her, hvor der sker noget. Og nu er vi i den situation, som vi er i. Resten bliver mellem Mo (Salah, red.) og jeg. Vi har allerede talt om det, og der er ingen problemer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...