• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Klopp raser efter endnu en sejr: Sikke et lortespørgsmål!

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp var ikke tilfreds med et spørgsmål om Liverpools uovervindelighed efter sejren over Wolves.

Af gram-hanssen

Liverpool hentede i går aftes en sen sejr på udebane over Wolves, som blev sikret efter 85 minutter, da Roberto Firmino gjorde det til 2-1.

Jürgen Klopps tropper fortsætter således med at flyve derudaf i Premier League, og de er således stadig ubesejrede efter 23 runder. 

Læs også: Barca-spiller afslører: Vi må ikke tackle Messi til træning

Det har selvfølgelig skabt en del spekulation, om hvorvidt Liverpool kan gentage Arsenals store Invincibles-præstation i 2003/2004-sæsonen. 

Liverpool har endda fået øgenavnet The Inevitables - altså 'De Uundgåelige' - fordi det efterhånden virker uundgåeligt, at Liverpool sikrer sig sin første titel i Premier League-æraen. 

Den titel var Klopp dog ikke meget for, da han i går aftes blev spurgt ind til det. 

- Du ved allerede før, du spørger, at det er et lortespørgsmål. Og alligevel spørger du. Jeg har aldrig hørt det ord før - jeg har ingen idé om, hvad det betyder. Hvad er uundgåeligt?, lød det fra Klopp ifølge Goal. 

- Vi kunne ikke være mere ligeglad. Hvis du spørger mig, er vi ikke engang matematisk kvalificeret til Champions League endnu. 

Liverpool har et forspring på 16 point med 17 runder igen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...