Video : Tipsbladet
Generelle

Klopp svarer Guardiola igen: Sadio er ikke en 'diver'

Liverpool-træneren tog Sadio Mane i forsvar på mandagens pressemøde forud for Champions League-kampen mod Genk.

Liverpool formåede at lave et fænomenalt comeback i weekenden, da de slog Aston Villa med 2-1 på udebane.

Kloops mandskab var ellers bagud helt indtil det 87. minut, hvor Andy Robertson udlignede, hvorefter Sadio Mane sikrede sejren fire minutter inde i overtiden. Senegaleseren havde tidligere i kampen fået et gult kort for film, da han faldt til jorden inde i Aston Villas felt.

Pep Guardiola og Manchester City, der i øjeblikket jagter Liverpool i Premier League-tabellen, hentede også en vigtig sejr i weekenden efter at have været bagud, og efter kampen var City-træneren ude med riven omkring Sadio Mane. Han beskyldte nemlig senegaleseren for indimellem at have tendens til at filme.

Den udtalelse blev Jurgen Klopp spurgt til, da Liverpool mandag afholdte pressemøde forud for tirsdagens Champions League-opgør mod Genk. Og Liverpool-træneren havde ikke meget til overs for Pep Guardiolas påstand.

- Jeg ved ikke, hvordan Guardiola havde fået information om situationer i vores kamp så hurtigt. Sadio er ikke en diver. Der var en situtation i Villa-kampen, hvor han faldt i græsset, men det var på grund af, at der var kontakt.

- Jeg føler mig helt sikker på, at hvis det skete for en Manchester City-spiller, så ville de også kræve et straffespark. Jeg er slet ikke i humør til at tale om Manchester City, sagde han ifølge Goal på pressemødet.

Liverpool og Manchester City krydser klinger i Premier League på søndag kl. 17.30.