• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp sviner Liverpool-legende: Tydeligt at se, hvorfor han ikke er træner

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp er bestemt ikke tilfreds med Jamie Carraghers udtalelse om, at Liverpool skulle have købt stort ind i det forgangne transfervindue.

Af gram

Den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher luftede efter lørdagens alvorlige skade til Virgil van Dijk en kritik af Liverpools manglende indkøb i det forgangne transfervindue. 

Carragher slog således fast, at Liverpool burde have 'købt stort ind'. Og det er en udtalelse, som Jürgen Klopp absolut ikke sætter pris på. Ifølge tyskeren ville det have været umuligt at have en fjerde midterforsvarer, fordi denne spiller ville blive utilfreds med manglende spilletid.

Læs også: Liverpool-stjerne sviner 'fuldstændig stupid' engelsk landsholdsprofil

- Vi indledte sæsonen med tre midterforsvarere, samt Fabinho som nødløsning. Og vi har nogle unge spillere. Det er svært at have fire verdensklasse-midterforsvarere. Hvis nogen ønsker at fortælle os, at vi har begået en fejl... jeg kan forstå, at Carragher allerede har sagt det... så må jeg bare pege på, at der er visse grunde til, hvorfor de ikke har det her job, lyder det ifølge Daily Mail fra Klopp.

Carragher trak i land
Jamie Carragher var herefter hurtig til at trække i land. 

- På intet tidspunkt i denne sæson har jeg sagt, at det var en fejl af Klopp, at han ikke købte en midterforsvarer. Af præcis den samme grund, som han nævner, lyder det på Twitter fra klublegenden. 

Mandag lød analysen ellers en smule anderledes fra Carragher, da han optrådte som ekspert i Sky Sports-studiet. 

- Dejan Lovren smuttede, og de erstattede ham ikke. Så nu har de kun tre midterforsvarere, og den ene af de tre, Joel Matip, er altid skadet. Der hænger også et spørgsmålstegn over Joe Gomez nu. Så der er ingen tvivl om, at Liverpool skulle have købt stort ind på transfermarkedet, lød det mandag fra Carragher. 

Carragher anbefalede samtidig Jürgen Klopp at gå efter Leipzig-franskmanden Dayot Upamecano til januar. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...