• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp synes ikke godt om Ronaldo-skifte

Foto: Getty Images

Det havde været federe, hvis Cristiano Ronaldo ikke var skiftet til Manchester United. Sådan lyder det nu fra Jürgen Klopp, der var overrasket over portugiserens Juventus-exit.

Af gram

Manchester United fik i de sidste dage af transfervinduet hentet lidt af en offensiv forstærkning, da de røde djævle købte Cristiano Ronaldo af Juventus. 

Mesterskabskampen i England er dermed ikke ligefrem blevet mindre intens, og Jürgen Klopp har da også erkendt, at han havde foretrukket, at Cristiano Ronaldo ikke var rykket på Old Trafford. 

- Er jeg glad for, at han er i United nu? Nej, det kan jeg ikke sige. Ja, desværre (er Ronaldo en stor forstærkning, red.), lyder det således, ifølge Sky Sports, fra Jürgen Klopp.

En fri verden
Jürgen Klopp erkender samtidig, at han absolut ikke havde forventet at se Cristiano Ronaldo forlade Juventus.

- Jeg var overrasket. Ikke over United og at han i sidste ende rykkede dertil. Men mere, da jeg først hørte rygterne om, at han ønskede at komme væk. Jeg er ikke med i Juventus-cirklen, hvor folk fra tid til anden informerer mig om, hvad der foregår der. Så det var jeg overrasket over, lyder det således fra Klopp.

- Han var på vej til City, og jeg tænkte: 'Det kunne være sjovt for United'. Og så kom United så selvfølgelig på banen. Det er helt fint. Det er en fri verden, og de kan gøre, hvad de har lyst til. 

Mens Cristiano Ronaldo og Manchester United tirsdag tabte med 2-1 til Young Boys, så indleder Liverpool i aften Champions League-gruppespillet med en hjemmekamp mod Simon Kjær og Milan.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.