• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopp under angreb: Succesen har gjort ham arrogant

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp har i mange år skaffet sig mange beundrere gennem sit store smil og vindende væsen. Men er tyskerens succes nu ved at stige ham til hovedet? Det mener den tidligere Crystal Palace-bestyrelsesformand Simon Jordan.

Af gram

Jürgen Klopp har haft stor succes i Liverpool i de seneste år, men med den øgede succes er tyskeren også blevet mindre charmerende.

Sådan lyder det nu fra den tidligere Crystal Palace-bestyrelsesformand, Simon Jordan, der i dag er ekspert for Talksport.

Læs også: Klopp angriber medie: De producerer utroligt bullshit

Uvenlig og irritabel
Klopp var efter lørdagens 2-1-sejr over Leicester rasende på gæsternes Hamza Choudhury, der gik så hårdt til Mohamed Salah, at egypteren måtte lade sig udskifte. Men ifølge Simon Jordan er det tvivlsomt, om Klopp ville have været så aggressiv i et interview, hvis han ikke havde formået at hente trofæer hjem.

- Er han ved at blive smittet af arrogancens sygdom? Jeg har bemærket en lille ændring ved Klopp. Jeg syntes, at hans opførsel i interviewet efter kampen var meget uvenlig og irritabel, da han talte om hvad der skete med Salah.

- Jeg ved, at man kan blive drevet til vanvid af journalister, der stiller latterlige spørgsmål. Men jeg så ham ikke tale om Trent Alexander-Arnolds overfald på en modspiller, hvor han trak knopperne ned over akilleshælen på sin modstander. Klopp var meget aggressiv og pågående, da han talte om Salah-episoden.

Et vindende smil
Ifølge Jordan har Klopp tidligere skaffet sig mange beundrere gennem sin charme. Men tyskeren virker mindre omgængelig nu, lyder kritikken.

- Jeg undrer mig bare nu... noget af det, der har ladet ham slippe afsted med forskellige ting i de seneste to-et-halvt år, var, at han tiltalte folk. Før han vandt Champions League var han en notorisk finale-taber i Liverpool. Og når jeg ser på ham nu, tænker jeg: 'Nu har du vundet noget med Liverpool. Ændrer du nu din adfærd?'

- Det var hans million dollar-smil, der skaffede ham så mange beundrere i pressen. Men er han ved at ændre sig? Er han ved at blive smittet af arrogancens sygdom, som det sker for mange trænere? 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...