• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klopps tidligere læge udtaler sig om tyskerens tiltagende hårtab

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp er meget glad for at gå med kasket, og det kan muligvis hænge sammen med, at tyskeren er ved at miste håret. Ifølge en hårtransplantationsekspert, der tidligere har hjulpet Liverpool-bossen, kan hårtabet være relateret til Klopps stressende arbejde.

Af gram

Det har været en barsk sæson for Liverpool, og ifølge hårtransplantationseksperten Malte Villnow kan det være forklaringen på, at Jürgen Klopp så småt er ved at miste håret. 

Liverpool-bossen fik i 2013 transplanteret hår fra baghovedet til den forreste del af hovedet, fordi hans hårlinje bevægede sig længere og længere op. Det var Malte Villnow, der stod for indgrebet dengang, men ifølge lægen ser det ud til, at Jürgen Klopp nu er begyndt at miste håret på toppen af hovedet.

Testosteronen er synderen
Det tyske medie Bild har således bragt et foto af Jürgen Klopp inden onsdagens Real Madrid-brag, hvor tyskeren fremstår særdeles tyndhåret. 

- Testosteronen i hans krop fortsætter med at have en effekt. Det medfører hårtab, som vi ser det her. Det kan være relateret til stress, for han har meget at se til i Liverpool. Men i hans tilfælde er det genetisk, lyder det således, ifølge Bild, fra Malte Villnow. 

Jürgen Klopp er langt fra det eneste store navn i fodboldens verden, der har fået en hårtransplantation. Stjerner som Wayne Rooney og Antonio Conte har eksempelvis været igennem den samme tur. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...