• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klublegende hylder ung United-spiller: Han skal starte inde fra nu af

Foto: Getty Images

Ifølge Rio Ferdinand bør Ole Gunnar Solskjær beholde Axel Tuanzebe i startopstillingen, når Manchester United møder Chelsea på lørdag.

Af gram

Axel Tuanzebe var tirsdag i startopstillingen, da Manchester United mødte sidste sæsons Champions League-finalist fra Paris Saint-Germain på udebane. 

Der var tale om en frisk beslutning fra Ole Gunnar Solskjær, idet den 22-årige midterforsvarers seneste kamp for Manchester United var tilbage i 2019. 

Læs også: Solskjær boykotter norsk tv-station: Kræver uforbeholden undskyldning

Tuanzebe leverede dog en formidabel præstation i gæsternes 2-1-sejr, hvor den unge forsvarsspiller var med til at holde offensive stjerner som Neymar og Kylian Mbappé i kort snor. 

Skal ikke på bænken
Og efter slutfløjtet var Manchester United-legenden Rio Ferdinand fuld af ros. Den tidligere forsvarsgeneral blev i BT Sport-studiet således spurgt, om Tuanzebe med sin præstation har gjort det umuligt for Solskjær at bænke den unge forsvarsspiller til lørdagens Premier League-brag mod Chelsea.

- Ja. Ole har selv lige sagt, at det var to af verdens bedste angribere, som han igen og igen fik lukket fuldstændigt ned for i dag. Man er nødt til at belønne den slags præstationer. Han har haft en svær tid med skader. Det var hans første kamp i 10 måneder. Man er nødt til at belønne, at han kommer ind og leverer sådan en præstation, når han bliver smidt for løverne uden nogen form for kamprutine. Men det er selvfølgelig Oles beslutning, lød det fra Ferdinand. 

- Det er netop på dette punkt, at Manchester United har haft det svært i de seneste 6 til 12 måneder. I de områder, hvor de skal jagte modstandere, som løber i dybden. De kan ikke blive på dem, og det åbner selvfølgelig bagkæden op. Men han var i stand til at lugte det hver gang, hvor en farlig situation var ved at opstå.

Axel Tuanzebe fik en plads fra start, da Manchester United-kaptajnen Harry Maguire ikke var klar til tirsdagens opgør i Paris. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...