• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klublegende jubler over United-indkøb: - Han minder om Ronaldo

Foto: Getty Images

Rio Ferdinand er ikke bange for at sammenligne Manchester United-nyindkøbet Amad Diallo med selveste Cristiano Ronaldo.

Af gram

Manchester United hentede i 2003 en ung spiller ved navn Cristiano Ronaldo, som endte med at efterlade et ganske godt indtryk blandt klubbens fans. 

Og ifølge portugiserens tidligere holdkammerat på Old Trafford, Rio Ferdinand, er det muligt, at Manchester United nu har hentet den nye Cristiano Ronaldo. 

Læs også: Koster 225 millioner: United henter højrekant i Atalanta

Forventningsfuld Ferdinand
Tilbage i oktober indgik Manchester United således en aftale med Atalanta om den 18-årige ivorianske kantspiller, Amad Diallo. Det er dog først nu, at teenageren rent faktisk rykker til Manchester. Og det er altså en transfer, som Rio Ferdinand har store forventninger til. 

- Vi har lige hentet en knægt i Atalanta. Lad os håbe, at han kommer til at gøre det godt, lyder det således fra Ferdinand i podcasten Five.

Den tidligere forsvarsgeneral er ikke bange for at drage en sammenligning til sin tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo.

- Denne her knægt minder meget om ham. Hvis du ser videoer af ham, og hvis du lytter til den måde, som folk taler om ham på... han kan potentielt blive en verdensklassespiller, hvis han arbejder for det. Jeg ønsker ikke at lægge for meget pres på Diallo, men ingen kendte Ronaldos potentiale, da vi hentede ham, bortset fra folk i Portugal. 

Forsigtig Solskjær
Ole Gunnar Solskjær har dog slået fast, at Amad Diallo ikke skal kastes direkte i ilden. 

- Det er vigtigt, at vi giver ham tid til at falde til. Jeg ved endnu ikke, om han er klar til førsteholdet, lyder det således, ifølge Corriere dello Sport, fra nordmanden. 

Faktum er i hvert fald, at Atalanta-cheftræner Gian Piero Gasperini kæmpede for at beholde Amad Diallo i resten af sæsonen, hvilket den italienske træner altså ikke havde held med. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...