• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Klublegende med kontroversiel analyse: United bør spare spillere mod City

Gary Nevilles analyse fik Liverpool-legenden Jamie Carragher til at tage sig til hovedet. Den tidligere United-kaptajn pointerer, at Solskjær er nødt til at rotere, når der er så mange kampe på kort tid.

Af gram

Manchester United har fem kampe tilbage i ligaen i denne sæson, og Ole Gunnar Solskjærs tropper kæmper en nervepirrende kamp for at slutte i top fire.

Men ifølge den tidligere United-kaptajn og nuværende Sky Sports-ekspert Gary Neville vil der være god ræson i at spare spillere mod Manchester City i næste uge.

Læs også: United-legende sviner Chelsea: Det er rystende

Chelsea-kampen er vigtigst
Nevilles analyse i studiet fik kollegaen Jamie Carragher - tidligere Liverpool-profil - til at tage sig til hovedet. 

Manchester United møder på søndag Everton på udebane. Derefter følger en hjemmekamp mod Manchester City om onsdagen, inden Chelsea gæster Old Trafford på næste søndag.

- Udekampen mod Everton er den nemmeste at vinde. Hvis de slår City, men taber til Chelsea, er de stadig med i kampen om top fire. Hvis de taber til City, men slår Chelsea, så er de i top fire. Carragher sidder med ansigtet i sine hænder, men min pointe er: Hvis de vinder mod Everton søndag, så er det i City-kampen, at de kan spare nogle spillere, siger Neville i programmet Monday Night Football

Fire kampe på elleve dage
Bare fordi Solskjær sparer et par spillere, er det dog ikke ensbetydende med, at United bare skal opgive kampen mod City, slår Neville fast.

- De skal ikke gå ind til City-kampen med en forventning om at tabe. De er nødt til at vinde. Men med fire kampe på ti dage, så kan man ikke spille med de samme elleve spillere. Mit synspunkt er, at hvis de slår Everton på søndag, så skal de lave to-tre ændringer mod City, men stadig forsøge at hente en sejr.

Alle prøver at få Liverpool ned med nakken
Den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher var ikke begejstret for kollegaens tankegang.

- Everton sparede deres to bedste spillere mod City, og nu sidder han og giver gode idéer til Solskjær. Alle er bare desperate for at forhindre Liverpool i at vinde ligaen. United, Everton, Sky Sports, de prøver allesammen, lød det med et glimt i øjet fra Carragher.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...