• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Klublegende: Liverpool-stjerne har været irriteret på Salah i månedsvis

Foto: Getty Images

Sadio Mané har været irriteret på Mohamed Salah i et godt stykke tid. Sådan lyder det i hvert fald fra Jamie Carragher.

Af gram

Sadio Mané blev for et par uger siden gevaldigt træt af angrebskollegaen Mohamed Salah, fordi egypteren undlod at spille ham fri til en oplagt scoringschance i udekampen mod Burnley.

Senegaleseren har påstået, at de to herrer efterfølgende har begravet stridsøksen. Men ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher har Mané været bitter over Salah i månedsvis.

Læs også: Mané om raserianfald mod Salah: Nogle gange må man sige ting ansigt til ansigt

- Det er umuligt, at Mané mistede besindelsen, blot fordi han ikke fik afleveringen i Burnley-kampen. Hans frustration er blevet bygget op over flere måneder. Og dermed krævede det kun en enkelt episode til at få ham til at eksplodere, lyder det fra Carragher i hans klumme for The Telegraph.

- Ironisk nok mener jeg, at Mané var for uselvisk i midtugens Champions League-opgør mod Napoli, hvor han prøvede at aflevere til Salah, i en situation, hvor han skulle have gået selv. 

- Men så længe disse uenigheder er isolerede, og så længe de bliver løst, så er der intet problem. 

- Dér, hvor det bliver bekymrende for træneren, er hvis der opstår kliker, og hvis stjernerne kommer så meget op at tættes, at det går ud udover holdånden i truppen.

Liverpool møder søndag klokken 17.30 Chelsea på Stamford Bridge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...