• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klublegende om uskarp brasilianer: Liverpool har brug for en ny angriber

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-stjerne John Aldridge ville det være rigtigt godt for både Liverpool og Roberto Firmino, hvis klubben havde hentet en konkurrent ind til den uskarpe brasilianer.

Af gram

Ifølge den tidligere Liverpool-målræv John Aldridge har Merseyside-klubben brug for en ny angriber, fordi Roberto Firmino ikke lever op til forventningerne. 

Aldridge mener således, at det er en skam, at Liverpool valgte at lade Chelsea hente Timo Werner. Sådan lyder det fra klublegenden efter lørdagens 4-3-sejr over Leeds.

Læs også: United-legende om Liverpool-profil: Han er tæt på at være verdens bedste

- Bobby Firmino så stadig ud til at være hæmmet i sit spil. Han bevægede sig lidt ned på midtbanen og han havde nogle gode boldberøringer. Men i feltet kunne han ikke præstere. Han brændte en stor chance i anden halvleg efter en god kombination med sine angrebskollegaer. Og vi husker selvfølgelig allesammen, at det først var i sæsonens sidste kamp, at han endeligt scorede på Anfield i sidste sæson, lyder det ifølge Liverpool Echo fra Aldridge.

- Jeg ved ikke, om det stadig fylder meget i hans hoved, for inde i feltet er han ved siden af sig selv. Der har været sagt meget om Liverpools standpunkt, hvad angår transfers denne sommer. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at det ville være godt for Bobby, hvis der kom en konkurrent ind, som pustede ham lidt i nakken. På den måde ville det blive klart for ham, at han er nødt til at score nogle mål. 

Werner havde været ideel
Ifølge Aldridge kunne det have hjulpet Liverpool en del, hvis klubben blot havde hentet en enkelt ny stjerne.

- I en ideel verden ville fansene have elsket at se os hente Timo Werner eller en anden lignende angriber. Men det var ikke muligt. At få et friskt pust ind på holdet, selvom det kun havde været én spiller, ville have været med til at sikre, at alle bliver ved med at være oppe på tæerne og kæmper for deres plads. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...