• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klublegende raser over Uniteds transfervindue: Det er rystende

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville har meget svært ved at forstå, hvorfor de røde djævle ikke har foretaget sig mere på transfermarkedet.

Af gram

Der er blot seks dage tilbage af transfervinduet, men på Old Trafford har man indtil videre ikke hentet andre forstærkninger end den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek.

Og det er 'rystende', lyder det nu fra den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville.

Læs også: Barcelona-stjerne nærmer sig udlejning til engelsk storklub

Forstår det ikke
Spillere som Jadon Sancho, Alex Telles, Jack Grealish, Ousmane Dembele, Edinson Cavani og Luka Jovic har været rygtet til Manchester United i dette transfervindue, men indtil videre har disse rygter ikke udmøntet sig i noget konkret. Og det behager altså langt fra Gary Neville.

- Det er rystende, at United ikke har foretaget sig mere i dette transfervindue, som nok er det mest gunstige transfervindue i Premier League-historien, lyder det således på Twitter fra Gary Neville. 

- De er nødt til at skaffe Ole (Gunnar Solskjær, red.) en midterforsvarer, en venstreback og en angriber. De andre klubber formår at få handler på plads, så hvorfor kan United ikke finde ud af det?

Har haft masser af tid
Hos Manchester Uniteds rivaler fra Chelsea og Tottenham har man forstærket sig ganske markant. Førstnævnte har brugt knap to milliarder kroner på nye spillere, mens sidstnævnte har hentet fire forstærkninger, herunder Gareth Bale. Og den manglende aktivitet fra Manchester United-ledelsen har altså for alvor fået Gary Neville op i det røde felt.

- De har manglet forstærkninger på disse positioner i 12 måneder... der har været et landsdækkende lockdown, hvor de havde muligheden for at sætte sig ned og tænke tingene igennem... de har haft god til at få handler på plads, lyder det således fra den tidligere anfører. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...