• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Klublegende: Ville hente disse tre stjerner til United

Foto: Getty Images

Gary Neville blev på Twitter spurgt til, hvilke tre spillere, han ville hente til Old Trafford, hvis han selv kunne bestemme. Og den tidligere United-kaptajn ville satse hårdt på franske spillere.

Af gram

Manchester United har i disse år store kvaler med at holde trit med Liverpool og Manchester City i toppen af engelsk fodbold.

Ole Gunnar Solskjærs spillermateriale kan således ikke helt hamle op med konkurrenternes, til United-fansenes store ærgrelse.

Læs også: City-stjerner får hug: Et elendigt makkerpar - koster guldet

De røde djævle brugte dog ellers omtrent 1,2 miliarder kroner på nye spillere denne sommer, da man hentede Harry Maguire, Daniel James og Aaron Wan-Bissaka. 

Har godt øje til franskmænd
I en Q&A-session på Twitter blev den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville spurgt til, hvilke tre spillere man ville hente til Manchester United, hvis han skulle bestemme.

Og klublegenden har tilsyneladende et godt øje til franske spillere.

Neville svarede således, at han ville hente Kylian Mbappe i Paris Saint-Germain, N'Golo Kanté i Chelsea og Raphaël Varane i Real Madrid.

Sandsynligheden for, at United vil kunne hente nogle af disse spillere ser dog ud til at være ikke-eksisterende.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...