• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klublegender i vildrede over dyrt United-indkøb: Vi har ikke brug for ham

Foto: Getty Images

Både Gary Neville og Patrice Evra er i vildrede over Manchester Uniteds indkøb af Donny van de Beek.

Af gram

Manchester United brugte i sommer knap 300 millioner kroner på at hente Donny van de Beek i Ajax, og derfor har det undret, at Ole Gunnar Solskjær ikke rigtig bruger hollænderen. 

Senest sad Donny van de Beek i hele kampen, da Manchester United mødte Chelsea i lørdags. Og i sidste uges sejr over PSG fik hollænderen blot to minutter på banen. 

Læs også: Legende om hollandsk stjerne: En stor fejl at skifte til United

Og ifølge den tidligere Manchester United-profil Patrice Evra er det noget besynderligt, at Manchester United har hentet Donny van de Beek, blot for at placere hollænderen på bænken.

- Jeg har intet imod knægten, men hvorfor er det lige, at vi har købt ham? Han sidder på tilskuerpladserne i hver eneste kamp. Vi har ikke brug for ham. Det er sandheden, lyder det ifølge Sky Sports fra Evra.

En mystisk situation
Heller ikke den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville kan se logikken i indkøbet af Donny van de Beek.

- Det, der er lidt mystisk, er Van de Beeks situation, efter at man har brugt 40 millioner pund på ham. Det virker umiddelbart ikke til, at han indgår i Ole Gunnar Solskjærs planer. Og jo længere tid, der går, hvor han ikke starter inde eller bliver indskiftet, jo mere sidder man og tænker: 'En spiller til 40 millioner pund vil man typisk forsøge at få spillet ind på holdet.' Lige nu må han tænke: 'Hvad laver jeg her?' lyder det fra Neville. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...