• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Klubpræsident: Barça tilbød 485 millioner og to spillere i bytte for megatalent

Foto: Getty Images

Barcelona forsøgte før coronaviruspandemien at sikre sig Brescia-stortalentet Sandro Tonali, men katalanernes bud blev afvist af den italienske klubs præsident.

Af gram

Sandro Tonali er en af de mest eftertragtede spillere i Europa, men den 20-årige midtbanespiller optræder stadig for Serie A-bundproppen Brescia.

Det gør han dog nok ikke længe endnu. Således indikerer Brescias klubpræsident, Massimo Cellino, i hvert fald, at interessen er stor.

Læs også: Medie: Fem Barcelona-spillere ramt af coronavirus

- Barcelona tilbød 485 millione kroner, plus to spillere, som hver især var vurderet til 55 millioner kroner. Den ene af dem var en forsvarsspiller, lød det ifølge Mundo Deportivo fra klubpræsidenten, der altså afviste katalanernes tilbud. 

Kan blive i Italien
Der var angiveligt tale om et tilbud, der blev lagt på bordet før coronaviruspandemien. Den økonomiske virkelighed ser ganske anderledes ud for både Barcelona og Brescia nu, og dermed er det uvist, om transferen bliver til noget. 

Ifølge Mundo Deportivo er der i hvert fald stor chance for, at Sandro Tonali bliver i hjemlandet, hvor både Juventus og Inter har kig på kæmpetalentet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...