• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Koeman: Vi håber på at hente denne stjerne inden deadline

Foto: Getty Images

Ronald Koeman slår nu fast, at man i Barcelona stadig håber på at kunne hente Memphis Depay i løbet af transfervinduets sidste timer.

Af gram

Barcelona har jagtet Memphis Depay i over en måned, men med få timer tilbage af transfervinduet er hollænderen stadig Lyon-spiller.

Ifølge Barcelona-cheftræner Ronald Koeman har catalanerne dog ikke opgivet at hente Depay.

Læs også: Koeman revser Barça-stjerne efter skuffelse

- Vi vil gerne have, at han kommer til Barcelona. Og han ønsker også at komme hertil. Han er en glimrende spiller. Han kan spille som angriber, men han gør det også glimrende på venstrekanten. Han er stærk, han holder godt på holden, han vinder sine dueller og han arbejder hårdt, lyder det ifølge NOS fra Koeman. 

Er nødt til at få solgt en spiller
Ifølge Ronald Koeman er det dog ikke ukompliceret at hente Memphis Depay.

- På grund af klubbens økonomiske situation, især på grund af fodboldforbundets restriktioner, ligger det fast, at vi er nødt til at sælge en spiller, før vi kan købe en anden. 

Ifølge Mundo Deportivo kræver Lyon 225 millioner kroner for Memphis Depay. 

Barcelona-kantspilleren Ousmane Dembélé har i den seneste uge været rygtet væk fra Barcelona. Catalanerne er angiveligt i dialog med Manchester United, men den engelske klub foretrækker en lejeaftale, hvilket Barcelona umiddelbart ikke er interesseret i. Ifølge ESPN forlod Dembélé mandag morgen Barcelonas træningsanlæg kort efter sin ankomst. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...