• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Kolasinac' og Özils ene gerningsmand dømt: 10 år i fængsel

Foto: Getty Images

Fredag blev den ene af de to maskerede røvere, som den 25 juli forsøgte at overfalde og stjæle både Kolasinac' og Özils luksus-ure til en værdi af 200.000 Pund, idømt 10 år i fængsel.

Af daugbjerg

I sommers blev Arsenals Sead Kolasinac og Mesut Özil forsøgt overfaldet og berøvet af to maskerede mænd, som hoppede af en scooter og truede især Kolasinac med, hvad der viste sig at være en skruetrækker.

Kolasinac fægtede dog gerningsmændende af vejen, som flygtede fra gerningsstedet.

Senere blev de to gerningsmænd anholdt, og fredag blev den ene af de to altså blevet dømt.

Harrow Crown Court idømte den ene gerningsmand Ashley Smith til 10 års fængsel, mens den anden gerningsmand vil få sin strafudmåling på et senere tidspunkt.

I retten blev den nu virale video af Kolasinac' heltemod vist, og i forbindelse med strafudmålingen, sagde dommer Ian Bourne:

- Det står klart, at de to gerningsmænd nøje havde planlagt angrebet ved at armere sig selv med våben, som kunne gøre betydelig skade, sagde dommer Ian Bourne ifølge det engelske medie The Mirror og fortsatte:

- De havde stjålet en scooter, klædt sig i mørkt tøj og taget hjelme på, således at de ikke ville blive genkendt.

- Det er tydeligt, at de ledte efter ofre til forbrydelsen, og via overvågningskamerat kan man se, at de kører op og ned af vejen, inden de slår til.

Hverken Kolasinac, Özil eller deres koner, som også var i bilen kom noget til under det forsøgte røveri.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...