• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Kompany slagtet efter håbløs start i ny klub: Tror han er gud

Foto: Getty Images

Manchester City-legenden Vincent Kompany har ikke ligefrem fået en flyvende start i rollen som spillende cheftræner i den belgiske klub Anderlecht.

Af gram

Vincent Kompany skiftede denne sommer fra Manchester City til Anderlecht, hvor belgieren har fået en rolle som spillende cheftræner.

Det er dog indtil videre ikke ligefrem gået efter planen for Kompany, der blot har hentet to point i sine første fire kampe.

Læs også: Kompany henter tidligere City-stjerne til belgisk fodbold

Og efter den skuffende start må Kompany nu finde sig i hug fra den tidligere Anderlecht-spiller Marc Degryse, som mener, at Kompany har for meget magt i klubben.

- Kompany er kun et menneske, selvom han er en god fodboldspiller. Men jeg føler, at han tror, at han er gud. Under den kommende landsholdspause ville en cheftræner normalt have haft to uger til at arbejde intensivt med sit hold. Men Kompany skal med det belgiske landshold til San Marino og Skotland, og derefter skal han spille testimonial-kamp i Manchester, lyder det ifølge Daily Mirror fra Degryse.

- Nogle mennesker er glade for at have travlt. Men man kan også få for meget at se til. Kompany bør tænke over dette. Der er grænser for alt.

Bør overveje at droppe sig selv
Kompany så ikke overbevisende ud i Anderlechts 4-2-nederlag til Kortrijk, og ifølge Degryse bør Kompany overveje at droppe sig selv i den næste kamp.

- Hvis en anden midterforsvarer havde begået lignende fejl ville han have fået kritik. Og Kompany ville have droppet den forsvarer til næste kamp.

- Selvfølgelig skal Kompany ikke stoppe sin karriere som spiller. Men han er nødt til at sikre sig, at noget lignende ikke sker igen. Hvis han er ærlig som træner, så vil han ikke kunne være tilfreds med sig selv som spiller. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...