• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Kroatisk stjerne hånet: Han gamblede - og tabte

Foto: Getty Images

Efter en succesfuld tid i Eintracht Frankfurt pressede Ante Rebic i sommer på for et skifte til AC Milan, hvor tingene i øjeblikket går ganske skidt for kroaten.

Af gram

Eintracht Frankfurt havde i sidste sæson en ganske kompetent angrebstrio, der bestod af Luka Jovic, Sébastien Haller og Ante Rebic.

Ingen af de tre herrer er dog længere at finde i klubben. Jovic er som bekendt i Real Madrid, mens Haller er taget til West Ham.

Læs også: Milan forsøgte at hente Modric: Han ville ikke forlade Madrid

Og kroatiske Ante Rebic blev på deadline day udlejet til AC Milan i to sæsoner

Bliver ikke nemmere
Tilværelsen i Milano har dog ikke været præget af jubelscener indtil videre for Rebic, der kun har fået lidt over en time på banen sammenlagt. I de to sidste kampe har Rebic slet ikke været i aktion.

Rent personligt går det således skidt for Rebic, og for AC Milan som helhed ser det også sort ud. Klubben fyrede sin cheftræner, Marco Giampaolo, efter blot syv kampe. Milano-klubben ligger blot tre point over nedrykningsstregen.

Og tilbage i Tyskland har Frankfurt-boss Wolfgang Steubing ikke ligefrem ondt af Rebic.

- For at være ærlig, så ved jeg ikke, hvad jeg skal sige. Han ønskede at komme væk, fordi han ikke ønskede at være den eneste af de tre angribere, der blev i Frankfurt. Nu sidder han udenfor. Han gamblede, og tabte. Og det kommer ikke til at blive nemmere for ham, lyder det ifølge Bild fra Steubing.

Rebic nåede at score 25 mål i 100 kampe for Eintracht Frankfurt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...