• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Kuyt afslører særlig Gerrard-anekdote: Glemmer det aldrig

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt har udpeget Steven Gerrard som den mest specielle spiller, han har været holdkammerat med.

Af gram

Dirk Kuyt og Steven Gerrard var holdkammerater i Liverpool mellem 2006 og 2012, og hollænderen anser englænderen som sin bedste holdkammerat i karrieren.

- Jeg har haft æren af, at spille med mange store spillere i Liverpool. Fernando Torres, Luis Suárez, Xabi Alonso og Javier Mascherano. Og på det hollandske landshold spillede jeg sammen med Robin van Persie, Arjen Robben og Wesley Sneijder, lyder det ifølge De Telegraaf fra Kuyt.

Læs også: Klopp udpeger CL-favorit - og det er ikke Liverpool

- Men på mange måder er Steven Gerrard den mest specielle spiller for mig. Han havde alt. Han kunne lægge en aflevering over 40 meter. Han kunne tackle. Han kunne score score. Til tider var det ikke helt normalt. 

En utrolig mentalitet
Dirk Kuyt husker særligt én episode i Liverpool, kort efter ankomsten fra Feyenoord i 2006.

- Det mest specielle øjeblik var kort efter min ankomst i klubben. Der hang en seddel i omklædningsrummet med de 16 spillere, der var udtaget til den næste kamp. Gerrards navn stod ikke på listen.

- Hvis det var sket for mig i Feyenoord, så ville jeg været blevet rasende. Gerrard vendte sig om, uden at sige noget, og gik hjem. Næste dag trænede han røven ud af bukserne. Han viste den eneste mentalitet, der var brug for, for at få det bedste ud af et hold. 

- I Holland går spillerne altid rundt og bebrejder alle andre, hvis de ikke spiller. Gerrard accepterede det bare. Han ville ikke lade holdet lide. Jeg glemte det aldrig. Alle burde have den mentalitet, for at opnå det maksimale som hold.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...