• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Lampard bekræfter: Vrager keeperflop efter vanvittig fejl

Foto: Getty Images

Chelsea har tirsdag hentet Rennes-målmanden Edouard Mendy, og samtidig har Frank Lampard besluttet, at Willy Caballero skal stå på mål i onsdagens opgør mod Barnsley.

Af gram

Kepa Arrizabalaga har i det seneste års tid leveret mange skuffende præstationer i Chelsea-trøjen, og søndag gik det helt galt for spanieren, da han spillede bolden direkte ud i fødderne på Liverpools Sadio Mané, der prompte sendte bolden i netmaskerne. 

Og der kan tilsyneladende godt gå meget lang tid, før vi igen får Kepa Arrizabalaga at se i en Chelsea-trøje. Hvis det da nogensinde kommer til at ske.

Læs også: Chelsea klar med nyt spillerkøb - lægetjek gennemføres nu

Således har Frank Lampard tirsdag bekræftet, at den 38-årige Willy Caballero får chancen, når Chelsea onsdag møder Barnsley i Carabao Cup'en. Samtidig bekræftede Lampard, at Chelsea har hentet Rennes-målmanden Eduoard Mendy, der er udset til at blive Kepa Arrizabalagas afløser. 

- Mendy gennemgår sit lægetjek lige nu, og hvis alt går vel, så bliver han vores spiller derefter, lød det fra Lampard. 

Der er tale om en trist skæbne for den 25-årige Kepa Arrizabalaga, der er verdens dyreste målmand, efter at Chelses i 2018 hentede ham i Athletic Bilbao for 600 millioner kroner. Ifølge Frank Lampard var beslutningen om at give Caballero chancen mod Barnsley taget før Kepa Arrizabalagas kiks mod Liverpool.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...