• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Lampard slukøret efter endnu et nederlag: Meget arbejde forude

Foto: Getty Images

Frank Lampard er voldsomt skuffet over sit holds seneste præstationer, og erkender, at Chelsea-mandskabet bliver nødt til at forbedre sig, hvis man ønsker en top 4-placering.

Af gram-hanssen

Chelsea skuffede endnu en gang her til eftermiddag, da de tabte 1-0 til Bournemouth hjemme på Stamford Bridge. Dermed har London-mandskabet blot raget sølle tre point til sig, fra de sidste fire kampe mod forholdsvist svage hold. 

Det var da også en noget skuffet Frank Lampard, der efter kampen svarede på spørgsmål fra journalister. 

Læs også: Chelsea lider fjerde nederlag i fem PL-kampe med nederlag hjemme til Bournemouth

- Et hjemmenederlag, det er ikke godt af os, og det er selvfølgelig historien omkring vores seneste kampe, så vi blive nødt til at blive bedre, lød det fra Lampard til Sky Sports. 

Lampard mener dog ikke helt, at resultatet var retvisende, i forhold til kampens forløb. 

- Bournemouth kom her organiseret, forsvarede i en lav blok og var opsatte på ikke at indkassere. Vi havde det hele i første halvleg, selvom det gik langsomt. I anden halvleg halvleg havde vi flere gode kontraangreb og nogle glimrende chancer, men vi tog dem ikke, og det har været den samme historie med os på det seneste. 

Chelsea-træneren erkender samtidig, at holdet med dagens nederlag har åbnet døren for blandt andet Tottenham og United, i forhold til top 4. 

- Det er frustrerende, men tophold bliver bare nødt til at vise stabilitet, og det er det, vi sigter efter. Vi havde en virkelig gode sejrsrække, og nu har vi tabt tre ud af fire kampe. Der blev jeg bare nødt til at sige 'Det er virkeligheden, gutter'.

- Vi er nødt til at forstå, at der er meget arbejde at lave, og at vi bliver nødt til at blive bedre. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...