• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Landstræner bekræfter Courtois-diarré: Den var helt gal

Foto: Getty Images

Der er i spanske medier blevet spekuleret i, at Real Madrid-målmanden Thibaut Courtois blev ramt af et angstanfald under en Champions League. Nu bekræfter den belgiske landstræner, Roberto Martinez, dog oplysningerne fra Real Madrid om, at Courtois blot blev ramt en grim omgang diarré, der kostede ham et vægttab.

Af gram

Det vækkede opsigt, da Zinedine Zidane skiftede Thibaut Courtois ud i pausen af Real Madrids Champions League-opgør mod Club Brugge, da spanierne var nede med 2-0 på hjemmebane. 

Efterfølgende var der i spanske medier spekulationer om, at den belgiske målmand var blevet ramt af et angstanfald i omklædningsrummet, fordi Real Madrid-fansene havde buhet af ham i første halvleg. 

Real Madrid var dog hurtige til at betegne disse rygter som 'falske informationer'. Klubben slog således fast, at belgieren havde haft maveproblemer, hvilket altså var årsagen til udskiftningen.

Var meget syg
Forud for Belgiens kommende EM-kvalifikationskampe mod San Marino og Kazakhstan bekræfter landstræner Roberto Martinez så, at Thibaut Courtois rent faktisk havde været ramt af en grim omgang diarré.

- Da Thibaut kom til landsholdslejren, havde han tabt sig to kilo. Det er ikke så lidt. Men det er gået i den rigtige retning i de seneste dage for ham, og han er tilbage på sin normale vægt, lyder det ifølge Het Belang van Limburg fra Martinez.

- Han var meget syg, men han fokuserede 100 procent på at træne op til kampen. Jeg ser frem til at se ham tilbage i aktion.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...