• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Southgate raser over engelsk stjerne: Færdig på landsholdet

Foto: Getty Images

Den engelske landstræner Gareth Southgate er tilsyneladende så oprevet over nyheden om Kyle Walkers udskejelser med prostituerede, at Manchester City-profilen nu kan anse sin landsholdskarriere som et overstået kapitel.

Af gram

Det kommer nu til at koste Kyle Walker landsholdskarrieren, at Manchester City-profilen i sidste uge holdt et sexorgie i sin luksuslejlighed i Manchester. 

Således skriver avisen Daily Star, at den engelske landstræner Gareth Southgate syder af raseri over højrebackens tvivlsomme opførsel, og at Southgate derfor ikke kommer til at udtage Walker til landsholdet igen.

Læs også: Efter kæmpebøde: City-stjerne beklager besøg fra prostituerede

Dårlig timing
Der er tale om en bitter nyhed for Kyle Walker, der som 29-årig stadig havde mulighed for at spille på landsholdet nogle år endnu. Den tidligere Tottenham-spiller fik sin landsholdsdebut i 2011 og opnåede i alt 48 landskampe. Kyle Walker var for to år siden med til at spille England i VM-semifinalen.

Ifølge Daily Star kan Kyle Walker samtidig konstatere, at han står til at få en bøde på 2,1 millioner kroner af sin arbejdsgiver, Manchester City, som har udtrykt skuffelse over højrebackens ageren.

Det forlyder, at Walker betalte de to prostituerede 17.000 kroner for at aflægge et besøg i hans luksuslejlighed. Udskejelserne med de prostituerede fandt angiveligt sted samme dag, som Walker offentliggjorde en video, hvor han opfordrede alle til at holde afstand til hinanden i disse virustider. 

Kyle Walker kom efterfølgende med en offentlig undskyldning, men det har altså tilsyneladende ikke været nok for Gareth Southgate. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...