• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Landstræner til Barça-emne: Du er nødt til at starte inde

Foto: Getty Images

Argentinas landstræner Lionel Scaloni understreger nu vigtigheden af, at Lautaro Martinez bliver fast starter, hvis han skifter til Barcelona.

Af gram

Lautaro Martinez har i flere måneder været rygtet til Barcelona, der således formentlig kommer til at råde over en del offensive spillere i næste sæson.

I Barcelona-truppen findes således allerede Lionel Messi, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Ansu Fati og Martin Braithwaite. 

Læs også: Alves afslører: Pep indførte fem-sekunders regel i Barça

Skal ofre sig selv
Derfor råder Argentinas landstræner Lionel Scaloni da nu også Martinez til at få en afklaring af, hvad han kan forvente på Camp Nou.

- Jeg ser gerne, at Lautaro Martinez spiller regelmæssigt. Men jeg tror, at han kan tilkæmpe sig en plads på holdet, for han er ung og han løber for de andre, lyder det ifølge Radio La Red fra Scaloni.

- Han er nødt til at ofre sig selv. Hvis han tager til Barcelona, så er deres træner nødt til at finde en måde at gøre ham til en fast spiller i startopstillingen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...