• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Laudrup udpeger Eriksens problem: - Voldsomt frustrerende

Foto: Getty Images

Brian Laudrup kan sagtens sætte sig ind i Christian Eriksens udfordringer i Serie A. Laudrup havde således selv begrænset succes i Fiorentina og Milan.

Af gram

Christian Eriksen er netop blevet italiensk mester, men den danske landsholdsstjerne befandt sig i efteråret i en stor krise, hvor han sad på bænken i en længere periode. 

Og ifølge den danske landsholdslegende Brian Laudrup har Christian Eriksens problem i Serie A været, at den tidligere Tottenham-stjerne er blevet brugt på en uvant position længere tilbage på banen. 

- Jeg kan sagtens sætte mig ind i situationen, fordi jeg selv prøvede det i min tid i Fiorentina. Og det er voldsomt frustrerende, fordi du som spiller mister en hel del selvtillid, lyder det således, ifølge B.T., fra Brian Laudrup. 

Havde selv en svær tid i italien
Brian Laudrup peger på, at der i italiensk fodbold bliver lagt større vægt på de defensive aspekter af spillet end i andre ligaer. Og ifølge Laudrup er er det ikke umiddelbart til Eriksens fordel. 

Brian Laudrup opnåede selv 40 kampe i sin tid i Serie A, som begyndte efter EM-triumfen i 1992, hvor den danske legende skiftede fra Bayern München til Fiorentina. Firenze-klubben endte dog med at rykke ned i 1993, og Brian Laudrup blev herefter udlejet til Milan, hvor det dog blot blev til 18 kampe under Fabio Capello. I sommeren 1994 skiftede Brian Laudrup så til skotske Rangers, hvor han blev i fire år.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...