Lazio vandt straffesparksgyser trods brændt Durmisi-straffe
Generelle

Det var Lazio, der trak det længste strå, da de slog Inter ud af Coppa Italia efter et vildt pokaldrama. Riza Durmisi blev skiftet ind, men brændte sit forsøg i straffesparkskonkurrencen.

Der var drama for alle pengene, da Lazio slog Inter ud af Coppa Italia. Den ordinære kamp endte 0-0, og efter en meget sen straffesparksscoring af Mauro Icardi, blev kampen tvunget ud i en straffesparkskonkurrence. Her havde Lazio mest is i maven, og spillede sig videre til semfinalen.

Der var ikke meget at skrive hjem om i første 90 minutter, der endte uden scoringer. Set med danske briller var det mest interessant, at Riza Durmisi blev sendt på banen for Lazio efter 80 minutter.

I den forlængede spilletid kom Lazio dog foran. Der var spillet 108 minutter, da brandvarme Ciro Immobile efter fine kombinationer og en afretning kunne sende Lazio i front.

Efter hele 125 minutters spil skulle Inter dog tvinge kampen ud i en straffesparkskonkurrence. Milinkovic Savic ramte D'Ambrosio med en skulder i hovedet i Lazio-feltet, og det fik dommeren til at pege på pletten. Stefan Radu fik sit andet gule kort, da han brokkede sig over kendelsen. Det var Mauro Icardi dog ligeglad med, da han iskoldt scorede på straffesparket.

I straffesparkskonkurrencen skulle Riza Durmisi få en hovedrolle. Han kunne sikre Lazio en føring, da Lautaro Martinez havde brændt for Inter, men den tidligere Brøndby-spiller missede også sit forsøg fra de elleve meter.

Det blev dog alligevel Lazio, der løb med sejren. Radja Nainggolan brændte det femte forsøg på Inter, og så sikrede Lucas Leiva, at Lazio er i bowlen, når der trækkes lod til semifinalen i Coppa Italia.